Garou Forum :: www.garou.pl ::  

Wróć   Garou Forum :: www.garou.pl :: > OFCa > Fan Club
Fan Club - wszelkie uwagi i komentarze dotyczące działalności Fan Clubu: członkowstwo, spotkania na czacie i w realu, śledziki, jajeczka, itp.

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
zmiany, zmiany...
Stary
  (#1)
mika
Administrator

Domyślnie zmiany, zmiany... - 16-03-10, 20:47

kochani, chodzi za mną ta sprawa już od jakiegoś czasu, spokoju mi nie daje, więc postanowiłam wreszcie zabrać się za pisanie...

Jak może zauważyliście nie było mnie tutaj od jakiegoś czasu... "zamarła" też strona. Tak się w życiu zdarza, że pasje, hobby, ludzie przychodzą i odchodzą... mój "związek z Garem" ;-) trwał 10 lat (i był zdecydowanie najdłuższym moim związkiem z mężczyzną) ale chyba się zakończył. Czuję się "nie fair" nic nie robiąc w OFCy, smutno mi, że kiedyś garou.pl było najlepiej prowadzoną i najszybciej aktualizowaną stroną w necie. Przez parę miesięcy wmawiałam sobie, że mi "wróci" ochota na pracę nad stroną, ale teraz czas sobie powiedzieć wprost: Chciałabym komuś "przekazać pałeczkę" .
Nie mam czasu, warunków i weny bawić się w OFCę dalej. Na posterunku pozostaje Żuczek (nasz kochany Ostatni Mohikanin ) będzie trzeba zająć się pomocą Żuczkowi w prowadzeniu garou.pl. Trzeba wrócić do wrzucania video... ja nie mogę się już tego podjąć. Zatem kto się zgłosi moje miejsce???

Oczywiście nie planuję się wybrać w podróż na Marsa, nie zniknę, służę wskazówkami, materiałami, dobrą radą i wsparciem ogólnym. Ta strona i cały ofc to wiele lat mojej ciężkiej pracy, więc z nadzieją czekam na osoby, które przejmą "moją działkę" i będą działać z entuzjazmem... żeby te wiele lat nie poszło na marne.

Wybaczcie, że piszę nieco chaotycznie, ale choć zabieram się do tego posta ze 3 miesiące, nie jest mi go łatwo napisać... Najważniejsze co napisać muszę to wielkie DZIĘKUJĘ!!!!

Dziękuję za te wspólne lata, w czasie których przeżyłam niesamowite przygody, sytuacje, dziękuję za wspomnienia, z których się będę śmiała do 90tki. (parę tematów poniżej jest taki założony jeszcze przez Lejdi topic "Wspomnienia z OFCą", czytałam go wczoraj w nocy i się poryczałam parę razy )
Dziękuję za prawdziwe przyjaźnie, które zrodziły się w OFCy, a wyszły daleko poza nią... dziękuję za wsparcie, życzliwość i sympatię, które czułam ze strony tak wielu z Was. OFCa podnosiła mnie na duchu kiedy tego potrzebowałam, czasem nie zdawaliście sobie sprawy jak ważne było dla mnie to że jesteście, czytacie, piszecie forumowe absurdy. Masę się nauczyłam w dodatku dzięki naszej OFCy Może to głupie, ale ta strona, OFC, WY... zmieniła w jakimś stopniu moje życie i z pewnością w jakimś stopniu wpłynęła na to kim teraz jestem. (i piszę to całkiem szczerze i poważnie)
Przepraszam za wszystko co było źle, i Dziękuję za 7 lat wspaniałej przygody!!!!!!!

czekam na zgłoszenia od osób chętnych do redagowania strony ;-) mika@garou.pl

"...Lepiej z Garnkiem iść do szopy
Niż wciąż czytać te głupoty..."

by Paulinne "W OeFCowym Chruśniaku"

Odpowiedź z Cytowaniem
Stary
  (#2)
agu
człowiek legenda

agu's Avatar

Miasto: rezydencja bez basenu
Domyślnie 16-03-10, 21:56

Mika - po prostu... dziękuję. Za wszystko (a było tego sporo). O ile będę w stanie, będę Żukowi pomagać (biję się w piersi, że JESZCZE nie wrzuciłam tłumaczeń do GC).
...ale na pizzę raz na jakiś czas będziesz wpadać, nie?

***life is just a chain reaction***
  Wyślij wiadomość przez MSN do agu  
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary
  (#3)
paulinne_j
spamer

paulinne_j's Avatar

Miasto: okolice Krakowa
Domyślnie 16-03-10, 23:37

Mika-ja również dziękuję. Wszystkim założycielkom dziękuję - za to, że mogłam poznać was wszystkich (no bo jakieś męskie osobniki też się tu przewijają ) I wcale nie uważam, że to głupie-na mnie też ta strona i ten OFC i to forum itd w jakiś sposób wpłynęły. Mam nadzieję, że OFC będzie funkcjonował nadal, bo stanowi jednak nadal część mojego życia, chociaż już też nie wyrabiam nadgodzin w postach No ale jednak nie znikaj

Jeśli będę w stanie jakoś pomóc-pomogę. No ale raczej za video musi się zabrać ktoś z lepszym kompem No fakt-te tłumaczenia trochę w miejscu stanęły, już się zbieram od jakiegoś czasu żeby do nich wrócić - Agu-musimy się za to w końcu zabrać (weźcie mi coś zróbcie, bo ja nie potrafię teraz normalnie tekstu przełożyć, tylko mnie w literackie przekłady poezji ciągnie)

Mika-i jakiś zlocik od czau do czasu nawiedź

Zaleciało patosem

"Po co się kłócić z drugim człowiekiem kiedy można go zabić..." (Władysław Sikora)

"Bo pieniądze mają coś, że kto je ma pięknieje..." (Rudy Felek, Kabaret Moralnego Niepokoju)

"I popłynęła nagle wielka, ciemna woda - jakby ktoś winy nasze spłukać chciał do cna" (Wielka woda, sł. Andrzej Sikorowski)

Odpowiedź z Cytowaniem
Stary
  (#4)
margo15
total freak

margo15's Avatar

Miasto: Gdynia/Rumia
Domyślnie 18-03-10, 17:38

byłaś/jesteś kopalnią wiedzy o G i francuskojęzycznej muzyki i szczerze mówiąc moją inspiracją - bo ja też chciałam/chcę dużo wiedzieć, o czymś co pokochałam. dzięki! będzie nam Ciebie brakować!

why do I care....
  Wyślij wiadomość przez Yahoo do margo15  
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary
  (#5)
Esmeralda
maniak

Esmeralda's Avatar

Miasto: Świnoujście
Domyślnie 19-03-10, 18:53

Mika, ja też za wszystko Bardzo serdecznie dziękuję i wierzę, że tak do końca nie znikniesz

"Ludzie którzy nie lubią kotów, w poprzednim wcieleniu zapewne byli myszami..."

Odpowiedź z Cytowaniem
Stary
  (#6)
babciajolka
co ja tutaj robię?

Domyślnie 28-03-10, 08:09

Trochę późno (ale rzadko tutaj zaglądam, więc nie wiedziałam)...
Dziękuję Mika za te wspaniałe chwile.

Takie jest życie, nie stoi w miejscu, tylko wciąż się zmienia.

babcia

Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady Postowania