Garou Forum :: www.garou.pl ::  

Wróć   Garou Forum :: www.garou.pl :: > Muzyka > Garou
Garou - tutaj piszemy tylko o tym, co ma związek z Garou i jego muzyką :)

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary
  (#331)
Kasia Dudziak
ekspert

Kasia Dudziak's Avatar

Domyślnie 25-07-10, 12:43

Jak wy się sugerujecie źle wykonanym video, bo ewidentnie widać, że jest rozmazany i niewyraźny obraz i aż się roi od pikseli więc twarzy nie widać wyraźnie, a poza tym jakimiś fotami z gazet, a jeszcze słuchacie tego, co mówią o nim złośliwcy to ja bardzo dziękuje i wysiadam z tego pojazdu. Mówicie tak jakbyście go conajmniej znały i miały z nim kontakt na co dzień. Bardzo mnie zastanawia skąd Wy to wszystko wiecie, że on tak chleje, że chodzi pijany codziennie przez trzy miesiące jak to ostatnio Agu wspomniała.

Ostatnio edytowane przez Kasia Dudziak : 25-07-10 o 18:47.

Odpowiedź z Cytowaniem
Stary
  (#332)
agu
człowiek legenda

agu's Avatar

Miasto: rezydencja bez basenu
Domyślnie 26-07-10, 09:15

Ok, przykład. Belgia przed koncertem. Gar już przyjechał, jest też jego ekipa. Stoimy, rozmawiamy, ktoś kojarzy, że o, Polska, wy tam macie dobrą wódkę. Ja, że jasne, mam ze sobą butelkę i czy chcą. Oni: e, nie, tam stoją gdzieś ze cztery butelki Żubrówki (vodka-bison, dostępna zagranicą)... Chociaż czekaj, Garou jest już tu od dwóch godzin? Trzech? O, to butelki już na pewno puste.
Z bliska (i to bardzo) widziałam go więcej niż raz. Zresztą nie tylko ja. Po zdjęciach też zresztą czasem sporo widać. On się w trasie nie oszczędza i to nie jest żadna tajemnica. Sam zresztą o tym mówi w wywiadach, że po koncercie często idzie imprezować. Żadne to więc odkrycie z naszej strony. On się starzeje, my (no dobra, ja) niestety też i może po prostu zauważam to u niego, bo u siebie wolę pomijać? Albo się w ten sposób pocieszam? Nie wiem. Ale wiem, że to fajnie, że ma takie fanki jak ty, co będą w stanie go bronić aż do rozlewu krwi. Jeśli byś prześledziła moją forumową historię (czego już, niestety, nie zrobisz, bo stare forum poszło się bujać), to pewnie wpadłabyś na mojego pierwszego posta, z którego wynika, że jestem w nim bezgranicznie zakochana i generalnie majtki ściągam przez głowę. To było jeszcze przed moim pierwszym z nim spotkaniem. Heh, było, minęło...

***life is just a chain reaction***
  Wyślij wiadomość przez MSN do agu  
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary
  (#333)
paulinne_j
spamer

paulinne_j's Avatar

Miasto: okolice Krakowa
Domyślnie 26-07-10, 13:01

Ech, Agu-każda z nas przechodziła przez etap "kocham na zabój" No albo prawie każda:P Wspomnień czar W każdym razie byłam gotowa bronic go własną piersią:P Teraz myślę, że zostanę przy racjonalnej ocenie sytuacji i walce słowem (jakby co;P).

Miałam nic nie pisać, ale teraz myślę, że jednak coś skrobnę.

Kasiu - nikt nie chce krytykować twojego widzenia Gara, ale powinnaś zrozumieć, że każdy ma prawo do własnego zdania. Ja jestem bliższa temu, co pisze agu. Co prawda nigdy z panem wilkołakiem nie rozmawiałam, i chociaż w tych krótkich chwilach w których zdarzyło mi się stanąć z nim oko w oko nie byłam nastawiona na analizę tylko na chłonięcie chwili (mimo wszystko było to jakieś miłe przeżycie) to mogę oświadczyć, że rzucając pobieżnie okiem można dostrzec działania zębu czasu I nie ma w tym ani nic dziwnego ani tym bardziej negatywnego - po prostu to normalne.

Inna sprawa, że mam kompletnie gdzieś ile zmarszczek mu przybyło od czasu gdy zaczynałam go słuchać i do jakich rozmiarów rozrósł się jego mięsień whiskowo-piwny. Przecież wiadomo, że nie będzie młodnieć - my tez się zmieniamy. Zawsze zresztą wyglądał na starszego i teraz też nikt z tego afery nie robi. Zresztą temat jego wyglądu wraca co jakiś czas i zawsze kończy się na tym samym. Nic w tym dziwnego w sumie - jest to jednak osoba publiczna - to jak wygląda tworzy jego markę i czasami, niestety, liczy się bardziej od tego co robi.

To czy pije też mnie nie obchodzi jeśli spojrzeć na to od strony ploteczki - tylko, że w jego przypadku to są ploteczki częściowo przynajmniej potwierdzane. Tak jak Agu napisała - szkoda głosu. I człowieka też, ale miejmy nadzieję, że on jednak będzie umiał nad tym zapanować.

A co do złośliwości Kasiu - odkąd pamiętam traktuje ludzi, których lubię z przymrużeniem oka i ironią. A i tutaj zdarzało nam się komentować złośliwie Garou i jego poczynania z czystej sympatii. Trzeba mieć trochę dystansu do świata - zwłaszcza, że obiekt naszych złośliwostek nie wydaje się być szczególnie przewrażliwiony na swoim punkcie i sam posiada do siebie ogromny dystans. Jest po prostu świetnym materiałem do lubienia A ja osobiście nigdy nie traktowałam naszej OFCy jako taśmy produkcyjnej zachwytów (chociaż i one się zdarzają - przecież jednak coś nas skłoniło, żeby tu być).

Nie odbieraj naszych komentarzy jako ataku na Ciebie, lub na Gara. Rozumiem Twoje zdanie, ale się z nim nie zgadzam - podobnie jak Ty możesz się nie zgodzić z naszymi, w tym z moim, komentarzami. Świat byłby nudny gdyby wszyscy mieli takie samo zdanie

A z Garem nieodmiennie kojarzy mi się jeden wers z jakieś starej piosenki : "A uszy miał ogromne muskularne" Już za same te uszy należy mu się sympatia

"Po co się kłócić z drugim człowiekiem kiedy można go zabić..." (Władysław Sikora)

"Bo pieniądze mają coś, że kto je ma pięknieje..." (Rudy Felek, Kabaret Moralnego Niepokoju)

"I popłynęła nagle wielka, ciemna woda - jakby ktoś winy nasze spłukać chciał do cna" (Wielka woda, sł. Andrzej Sikorowski)

Odpowiedź z Cytowaniem
Stary
  (#334)
Agnes
ekspert

Agnes's Avatar

Miasto: Sosnowiec
Domyślnie 26-07-10, 21:24

Agu, Paulina - Amen!
Gar jest zaledwie 6 lat starszy ode mnie a ja spokojnie powiem, że wyglądam przy nim jak jego córka nawet pomimo mojego 'zabójczego' spojrzenia
Poza tym niejeden dojrzały facet jest mega ciasteczkiem ale tylko dlatego, że o siebie dba a nie odwrotnie...
  Wyślij wiadomość przez MSN do Agnes  
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary
  (#335)
Angi
v.i.p.

Angi's Avatar

Miasto: Limerick- Irlandia
Domyślnie 26-07-10, 22:10

:) podobał mi się nie planowany wywód Paulinne Jakby nie patrzeć polityczne spojrzenie i właściwy dobór słów

ja też lubię komentować jego osobę, dostrzegać zmiany. Nie zmienia to faktu ze jak mi źle to włączam jego płytę i poprawia mi się nastrój... Takie są uroki "szoł biznesu"

Odpowiedź z Cytowaniem
Stary
  (#336)
Kasia Dudziak
ekspert

Kasia Dudziak's Avatar

mimimimi 27-07-10, 15:51

Wiem, że jest dużo racji w tym co mówicie dziewczyny, ale mi jest po prostu trudno przyjąc do wiadomości, że on się tak zaniedbał, aczkolwiek ja na tym video naprawdę niewiele mogłam dostrzec ze względu na jakość. Jest mi naprawdę bardzo smutno z tego powodu i szczerze się martwie się o niego, bo naprawdę lubię tego człowieka, wręcz uwielbiam. Widok jego uśmiechniętej twarzy i tych cudownych radosnych niebieskich oczu nieraz sprawiał, że poprawiał mi się humor i nadal tak jest. Czy on naprawdę nie zdaje sobie sprawy, że nadmierne picie szkodzi zdrowiu, a przede wszystkim wątrobie? Cud ze on się jeszcze nie uzależnił jesli jest tak jak mówi Agu. Gdybym była jego przyjaciółką na pewno bym mu to picie wyperswadowała. Przeciez on ma tylu dobrych ludzi wokół siebie, czemu oni mu nie przemówią do rozsądku? Choćby Luc, który jest dla niego tak wielkim autorytetem. Facet musi miec kobiete, inaczej się zaniedbuje i robi same głupoty, i nie mam tu na mysli tylko Garou, ale każdego innego faceta. Nie uważam go za ideała, dopuszczam ewentualność ze popełnia błedy. Moze rzeczywiście za bardzo go wyidealizowałam, ale nadal marze o takim spotkaniu z nim jakie miały Linka, Qna i Esme, ale raczej wątpie czy mi się spełni to marzenie. Żywie do niego ogromną sympatię bo mimo wszystko jest kochanym i ciepłym facetem. Od początku cenie go za to, że jest skromny i nie zadziera nosa jak inne gwiazdy, że dla każdego ma dobre słowo i za szacunek do ludzi.

P.s. Agu przepraszam, jesli okazałam się złosliwa wobec Ciebie w swojej wypowiedzi. Chce zebyś wiedziała, ze Cię lubie i szanuje bo jestes fajna dziewczyna i podziwiam Cię za twoje osiągniecia. czasem mnie ponosi

Odpowiedź z Cytowaniem
Stary
  (#337)
smerfetka
maniak

smerfetka's Avatar

Miasto: Radzymin City :D
Domyślnie 29-07-10, 10:38

ukazał się jakiś wywiad z Garem we francuskiej gazecie ale za Chiny nie chce mi sie otworzyc, wiec pomyslalam ze wam sie otworzy i zachce wam sie przetlumaczyc czy cos :)
http://img836.imageshack.us/img836/9986/79127065.th.jpg
http://img64.imageshack.us/img64/3348/74672928.jpg

pzdr

Odpowiedź z Cytowaniem
Nowe zdjęcie Garouś z Ericiem Laponte
Stary
  (#338)
Kasia Dudziak
ekspert

Kasia Dudziak's Avatar

Domyślnie Nowe zdjęcie Garouś z Ericiem Laponte - 01-08-10, 11:12

Name:  l_099864f5d778424da56523f87e7b7435.jpg
Views: 62
Size:  48.0 KB Fajne co dziewczyny?

Odpowiedź z Cytowaniem
Stary
  (#339)
smerfetka
maniak

smerfetka's Avatar

Miasto: Radzymin City :D
Domyślnie 01-08-10, 11:34

fajne Gar ma spodnie :P

Odpowiedź z Cytowaniem
Stary
  (#340)
paulinne_j
spamer

paulinne_j's Avatar

Miasto: okolice Krakowa
Domyślnie 01-08-10, 14:06

No cóż-przy Eriku mało kto nie wygląda lepiej Jego image mi jakoś nie podchodzi, chociaż nie mam nic do muzyki. Zresztą jedno i drugie kojarzę średnio.

Przez chwilę myślałam, że ten pan ma na imie Genvieve, bo pod zdjęciem jest podpis, że E. Lapointe, Garou i jakaś Genvieve

Oj, no Gar wygląda Garowato i już. Rzeczywiście fajne spodnie, smerfetko

"Po co się kłócić z drugim człowiekiem kiedy można go zabić..." (Władysław Sikora)

"Bo pieniądze mają coś, że kto je ma pięknieje..." (Rudy Felek, Kabaret Moralnego Niepokoju)

"I popłynęła nagle wielka, ciemna woda - jakby ktoś winy nasze spłukać chciał do cna" (Wielka woda, sł. Andrzej Sikorowski)

Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady Postowania